ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Constructiebedrijf Beugelsdijk   

Aluminium

 

Aluminium snijtafel
Aluminium snijtafel

Aluminium Snijtafel

De eisen aan snijbloemen worden steeds verder aangescherpt. Om een goede prijs te krijgen dienen alle bloemen van één batch op dezelfde maat te zijn gesneden. Hiervoor hebben we een op maat gemaakte tafel ontwikkeld, compleet met aanslag en snij-ijzer. De tafel is voorzien van een makkelijk te reinigen waterbestendig werkblad en de poten zijn in hoogte verstelbaar. Het aluminium frame is licht van gewicht en corrosiebestendig, ideaal voor een vochtige omgeving, zoals een kas of schuur.

Het snijden van bloemen was nog nooit zo makkelijk.

 

Aluminium grafbekisting
Aluminium grafbekisting

Aluminium grafbekisting

Eén van onze klanten gaf ons opdracht om een een alternatieve constructie te leveren voor een grafbekisting die reeds op de markt is.
Het model dat we hebben ontwikkeld en uitgetekend, bestaat uit holle profielen. Dit resulteert in hoge sterkte bij een beperkt gewicht. De handgrepen worden uit 30 mm dik massief aluminium vervaardigd met de techniek watersnijden. De constructie bestaat drie lagen die ieder zelf weer uit vier delen bestaat.
Aluminium grafbekisting
Aluminium grafbekistingDe loonwerker neemt de drie losse delen mee naar het te graven graf. Daar zet hij de randen in elkaar en kan gaan graven. Met het graven zakken de randen langzaam mee.

 

Aluminium lekbak
Aluminium lekbak

Aluminium lekbak

Deze geheel naar de wens van de klant vormgegeven lekbak is vervaardigd uit aluminium plaat van 2,5 meter breed. De randen zijn met een 80 tons zetmachine op de juiste maat gezet. Daarna zijn de naden gelast door middel van TIG lassen.
Door het gebruik van aluminium heeft de bak een laag eigen gewicht en is een conserveringslaag niet noodzakelijk.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.