ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Constructiebedrijf Beugelsdijk 

Hekwerken en Sierwerk

Onze kracht als constructiebedrijf is dat we flexibel op wensen van onze klanten kunnen inspringen. Dat maakt het mogelijk om met een beperkt budget aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Mooie voorbeelden hiervan staan op deze pagina.
 

Hek Op Maat

 Op maat gemaakt hekwerk
Op maat gemaakt hekwerk
Onze klant - een fietsverhuurder uit Noordwijkerhout - wilde een afsluitbaar hek dat zijn erf scheidt van de openbare weg. Het hek moest iets herkenbaars hebben en dus werd voor dit ontwerp gekozen. In het ophangpunt zit een mechaniek om het hek op afstand te kunnen openen en sluiten.
Met behulp van onze aanhanger met kraan werd het hek geplaatst.
 Plaatsen hekwerk
Plaatsen hekwerk
Op maat gemaakt hekwerk

 

Koperen leuning
Koperen leuning

Koperen Leuning

Voor dit openbare gebouw ontvingen we de opdracht om een koperen leuning te maken. Koper is een zacht materiaal met een laag smeltpunt en vraagt daarom om andere fabrikagemethodieken.
De leuning zal met de tijd gaan oxideren en zal dan hetzelfde uiterlijk krijgen als de bestaande leuning (rechts op de foto). Koperoxide krijgt een groene kleur.

 

Smeedwerk

 Gesmeed hekwerk
Gesmeed hekwerk
Enkele voorbeelden van gesmede hekwerken. Hoewel het meeste werk aan deze hekwerken bestaat uit laswerkzaamheden, spreken we toch van gesmede hekwerken.
 Smeedhek
Smeedhek
 Smeedhek
Smeedhek
Smeedhek bestaande uit een set van vier panelen. Door gebruikmaking van een mal worden de panelen vrijwel identiek. Dit soort panelen worden toegepast bij franse balkonnetjes, maar kunnen natuurlijk ook op andere plekken worden toegepast zoals traliewerk voor ramen.
 Smeedhek
 Smeedhek
De making of ...

 

 Smeedwerk
Smeedwerk

 

Staal - Balkonhek
Ambachtelijk vormgegeven Balkonhek met poedercoating

Ambachtelijk vormgegeven Balkonhek

Dit stukje siersmeedwerk is geheel op maat gemaakt naar de wens van de klant. De druivenblaadjes en -trossen zijn in de markt verkrijgbaar, de rest is een kwestie van creativiteit van onze kant.
Uiteraard moet een mooi balkonhek goed geconserveerd worden, in dit geval is het geheel eerst thermisch verzinkt en daarna voorzien van een 2-laags systeem poedercoating. Om het af te maken is het geheel gemonteerd met roestvaststalen montage materiaal.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.