ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Constructiebedrijf Beugelsdijk 

Industrieel werk

We maken een scheiding tussen staal werk en industrieel werk. Industrieel werk is overwegend uit staal vervaardigd, maar dan robuuster. De toepassing van dit soort constructiewerk ligt meer bij industriële afnemers, waarbij de constructies zwaarder zijn uitgevoerd om tegen een stootje te kunnen.

Staal Verzinkte buitentrap
Pompframe onbehandeld

Pompframe

De constructie op bijgaande foto's is een pompframe. Dit frame, voorzien van hijsogen en hefkokers, wordt gebruikt om een pomp op locatie te verwijderen. Eenmaal opgehangen in het frame wordt het naar de werkplaats gereden om de pomp aldaar te reviseren. Door dit frame te gebruiken blijft de pomp met kwetsbare onderdelen beschermd en kan makkelijk verplaatst worden in de werkplaats (met een heftruck) of op locatie (met een kraan).
Na het reviseren wordt de pomp met het frame weer terug naar locatie gebracht en geïnstalleerd.

Deze opdracht hebben we uitgevoerd voor Matro Engineering Machinebouw .
Pompframe gepoedercoat
Pompframe gepoedercoat
Het pompframe wordt gebruikt in het botlek gebied.

De foto links toont de afgeronde contructie na poedercoaten. Door de constructie te poedercoaten wordt een harde afwerking gecreëerd die over het algemeen geschikt is voor een industriële omgeving.

 

Grafsteenheffer
Grafsteenheffer

Grafsteenheffer

Voor een begraafplaats hebben wij een opdracht ontvangen voor de productie van een grafsteenheffer (zie foto rechts). De specifieke eis om grafstenen te kunnen tillen tot 2000 kg hebben we vertaald naar deze constructie. Ons kantoor berekent de constructie en na productie is de constructie beproefd en gekeurd. Na goedkeuring is een CE keurmerk aangebracht en is de constructie met de benodigde papieren afgeleverd.

Ook deze constructie heeft een gepoedercoate afwerking.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.