ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Constructiebedrijf Beugelsdijk 

RVS (Roest Vast Staal)

 RVS Leuning 1
RVS Leuningwerk

RVS Leuningen

Het leveren en/of monteren van RVS leuningwerk komt in toenemende mate voor. Bij zowel bedrijven als particulieren monteren wij RVS systemen zoals trapleuningen, videhekken en overige.
Het ingenieus montagesysteem zorgt ervoor dat er op locatie maar zelden gelast hoeft te worden. Lassen op locatie brengt conservering op locatie met zich mee. Voor zichtwerk als leuningen is dat vaak geen optie in verband met garantie op de levensduur en vanuit esthetisch oogpunt. RVS hoeft na lassen niet te worden geconserveerd, echter doordat RVS alleen met het TIG-las proces uitgevoerd kan worden is dat op locatie een haast ondoenlijke klus.
Door middel van bout/schroef en/of lijm verbindingen worden de RVS leuningen nagenoeg naadloos gemonteerd.
Als valbeveiliging kan men kiezen uit glas, spijlen of gaas. Alles wordt in onze eigen werkplaats op maat gemaakt en daarna op locatie gemonteerd.
 RVS Leuning 2
RVS Leuningwerk
 RVS Leuning 3
RVS Leuningwerk

 

 Naamboog 'Dyckenburch'
Naamboog voor landgoed 'Dyckenburch'

Naamboog Dijk en Burg

De nieuwe eigenaar van de voormalige camping Dijk en Burg wilde het landgoed in ere herstellen en heeft geheel in lijn daarmee ook de oude naam in alle glorie laten terugkomen; 'Dykenburch'.
In nauw contact is het ontwerp van de architect verder met de klant uitgewerkt. De letters op tekening van de architect zijn digitaal verstuurd naar een laser snijbedrijf die ze vervolgens met een digitaal bestuurde machine uit RVS plaat heeft uitgesneden.
Ondertussen werden de bogen in de juiste radius gewalst, waarna de letters erop gelast zijn. Dit luistert nauw, omdat het zichtwerk is. Het geheel is gestraald met glasparels en gespoten met een industrielak in twee kleuren. Na uitharding van de lak is het geheel op locatie gemonteerd.

 

 Trapleuning
Trapleuning in restaurant

Trap in restaurant

In een restaurant is hygiëne zeer belangrijk. Daarom wordt vaak gekozen voor RVS als materiaal voor de inrichting. Zo ook met deze trapleuning. De aannemer had de trap reeds geplaatst. Daarna konden wij met de montage van de leuning beginnen. De spijlen zijn ter plaatse gelast door middel van TIG lassen. Bij dit lasproces wordt lasmateriaal in de vorm van staafjes met de hand toegevoegd. Door het lassen treedt verkleuring op die naderhand eruit is gepoetst.

 

 RVS Draaitafel
RVS Draaitafel

RVS Draaitafel

De draaitafel staat aan het eind van een fustwasmachine en dient er voor om de fusten te kunnen sorteren.
Onze opdrachtgever vroeg ons om van een bestaand model een versie in roestvaststaal te maken. We hebben de bestaande versie op tekening gezet en daarna de versie in RVS gemaakt. De draaitafel wordt aangedereven door een elektromotor voorzien van een slipbeveiliging. De tafel stopt dan met draaien zodra er ergens weerstand optreedt (doordat er bijvoorbeeld iemand tegen de draaitafel aan staat).
De kokerprofielen waarop het geheel staat zijn handig voor het verplaatsen met een heftruck of pompwagen.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.