ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Constructiebedrijf Beugelsdijk 

Staal

Staal Verzinkte buitentrap
Buitentrap naar balkon - Verzinkt staal

Verzinkte Buitentrap

Trappen als deze buitentrap worden geheel op maat gemaakt voor de locatie. Eerst wordt de locatie ingemeten, daarna wordt samen met de aannemer en de klant de traphoek bepaald. Een eventuele tekening wordt in onze werkplaats gemaakt alsmede alle uit te voeren werkzaamheden.

Buitentrappen worden altijd blootgesteld aan de elementen. Om die het hoofd te bieden wordt de techniek van het verzinken toegepast. Hierbij wordt het staal rondom voorzien van een laagje zink. Deze vorm van conserveren dient te worden uitgevoerd nadat alle constructiewerkzaamheden (lassen, zagen, boren etc.) zijn uitgevoerd. Het meest toegepast is thermisch verzinken, hierbij wordt het gehele werkstuk in een warm bad met zink geplaatst.
Nahet verzinken kan de trap worden geplaatst. De leuningen worden op locatie gemonteerd.

 

 

Stalen Constructie op aanhangwagen
Stalen Constructie op aanhangwagen

Constructie op zware aanhangwagen

Een verhuurbedrijf van marktkramen zocht een uitbreiding van de transport mogelijkheden. In overleg met de gebruiker hebben we een frame ontworpen, gebouwd en thermisch verzinkt. Daarna hebben we het geheel op een aanhangwagen gemonteerd en getest.

 

Stalen Balken
Stalen balken

Stalen balken

Als constructiebedrijf leveren en plaatsen we vanzelfsprekend ook recht toe recht aan constructies van profielstaal. Hieronder vallen HE, IPE en UNP balken. In onze werkplaats verzorgen we de verbindingen en het conserveringswerk. Op locatie voeren we de montage uit met behulp van onze aanhanger met kraan en laswerkzaamheden voeren we uit met onze lasaggregaat. Zoals te zien is de aanhanger zeer mobiel en het behoeft geen betoog dat dit hulpmiddel veel zwaar werk uit handen neemt en kostbare huurkranen scheelt.
Deze werkzaamheden vallen onder ons CE keurmerk volgens NEN-EN 1090.

 

Staal loopbordes
Loopbordes over hijskat

Werkbordes TU Delft

Een engineeringbureau uit Nieuw-Vennep heeft het contact gevoerd met de klant. Gezamenlijk hebben we een aantal schetsen met de klant doorgenomen.
Doel: Jaarlijks onderhoud verrichten aan de verlichting bovenin de hal.
Met dit werkbordes kan een monteur veilig en overal de onderhoudswerkzaamheden verrichten. Dit werkbordes rijdt mee met de bovenloopkraan die al in het gebouw aanwezig was.
Werkwijze: Samen met het engineeringbureau de locatie ingemeten. Bouwen in onze constructiewerkplaats en aflakken met een industrie lak. Het bordes met een lengte van 13 mtr is met een oplegger vervoerd en met behulp van de autokraan is het werkbordes in de hal op perfecte wijze op z'n plaats gehesen.
Een stukje vakmanschap die met een samenspel van 3 bedrijven perfect is verlopen. Bij de TU spreekt men dan van 'synergie'.

 

Staal - Trapleuning
Trap voor in een showroom

Trap in showroom

De architect maakt een ontwerp. Dit omvat de constructie in grote lijnen. Wij bespreken de mogelijkheden samen met de architect en de klant.
Samen met de aannemer meten we de exacte maten in van het trapgat en de aansluitpunten. Met deze informatie maken we een werkplaatstekening met behulp van een CAD-programma. Na fabricage wordt het geheel geconserveerd in de gewenste kleur en conserveringssysteem.
Na uitharding van de lak, volgt de montage. De roestvaststalen leuning wordt in het werk gemonteerd.

 

Tuindeur
Toegangsdeur naar tuin

Toegangsdeur naar tuin

Om de toegang naar de tuin af te sluiten is een stalen deur een prima optie. Met de klant wordt besproken wat de mogelijkheden zijn. In dit voorbeeld is gebruik gemaakt van ornamenten siersmeedwerk. Ook wordt er gekeken naar wat er bij de stijl van het huis past.

Na de vervaardiging wordt het geheel thermisch verzinkt en voorzien van een twee laagssysteem poedercoating in een door de klant opgegeven kleur.
Montage en afwerking vinden plaats op locatie.

 

Staal - Corso
Frames voor bloemencorso Bollenstreek

Frames bloemencorso Bollenstreek

Ieder jaar in het derde weekend van april rijdt het bloemencorso van de Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem.
De praalwagens zien er ieder jaar weer schitterend uit, en er blijft geen stukje onbedekt met bloemen. Die bloemen blijven niet vanzelf aan de praalwagen zitten. Op bijgaande foto is het frame te zien dat wij geleverd hebben voor één van deze praalwagens. Het stalen frame word met folie en/of karton bekleed. Hier wordt ± 2 cm PUR-schuim overheen gespoten waar de bloemen op gestoken worden. De basis frames worden ieder jaar weer hergebruikt.
Tuindeur
Het steken van de bloemen op het frame
Staal - Corso
De praalwagen tijdens het bloemencorso Bollenstreek

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.