ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Uitbreiding Constructiebedrijf Beugelsdijk

Nieuwe Constructiehal

 Pand voor de verbouwing
Pand voor de verbouwing
Medio 2015 is ons bedrijf uitgebreid. Met trots en veel plezier kondigen wij onze uitbreiding aan. Met een nieuwe constructiehal en een verveelvuldiging van ons vloeroppervlak zijn we nu in staat om meer en grotere projecten te doen.

In 2014 kregen we de kans om het pand van onze buren te kopen (het groene pand op de foto hiernaast). Deze kans betekende voor ons bedrijf een verruiming van de mogelijkheden. Op de laatste dag van 2014 werd de aankoop een feit en zijn we gestart met de verbouwing.
Het voormalige pand lag een stuk lager dan ons pand, een verbouwing was daarmee onvermijdelijk. Ons besluit om het gelijk goed aan te pakken heeft geresulteerd in een productiehal die beduidend hoger ligt dan het voormalige bouwwerk, alles binnen de grenzen van het bestemmingsplan. Door de verhoging van het pand hebben we een werkruimte weten te creëren die 5 meter onder de haak van de bovenloopkraan ligt.
De bestaande staalconstructie verhogen is uiteraard in eigen beheer gedaan. Daarnaast is door derden een nieuwe betonvloer en nieuwe beplating aangebracht. De groene beplating is vervangen voor grijze die in overeenstemming is met de kleur van onze bestaande hal.

 Nieuwe pand van binnen
Nieuwe pand van binnen

'Executieklasse 2'

Met deze uitbreiding kunnen we nu beter onze klanten voorzien in hun wensen. En door het extra vloeroppervlak is het nu mogelijk om mede door de certificering volgens de ‘NEN-EN 1090’ in executieklasse 2 grotere projecten te kunnen handelen.


 Nieuwe pand na verbouwing
Nieuwe pand na de verbouwing

Revisies en Aanhangwagens

In onze oorspronkelijke hal gaan we ons toeleggen op revisie werkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Daarnaast wordt deze hal ingericht voor onderhoudsbeurten en reparaties van aanhangwagens. Deze aantrekkende markt vraagt om een grotere voorraad onderdelen. Met de verhuizing van onze voorraad staal naar de nieuwe hal, is nu ook meer ruimte voor de voorraad aanhangwagenonderdelen ontstaan.


Zo kunnen we de service leveren
die onze klanten verdienen!

Kies een rubriek hieronder voor projecten met foto's die wij hebben afgerond. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.