ASC Beugelsdijk - Constructiebedrijf

Constructiebedrijf Beugelsdijk
De Vlashoven 43,
2211 WL Noordwijkerhout
Telefoon: 0252-340400
Privacyverklaring
 
Lid van Koninklijke metaalunie

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Deze pagina afdrukken
Pagina afdrukken

Constructiebedrijf Beugelsdijk

Nieuw! Mini Rups Kraan

 Nieuw! Mini Rups Kraan
Sinds mei 2016 beschikt Constructiebedrijf Beugelsdijk over een Mini Rups Kraan, waarmee zware klussen op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden uitgevoerd.
Deze Mini Rups Kraan is tevens te huur inclusief kraanmachinist en te koop. Voor meer informatie bekijk onze pagina over de Mini Rups Kraan, of neem contact op met ons kantoor.

Nieuwe Constructiehal

 Nieuwe pand na verbouwing
Medio 2015 is ons bedrijf uitgebreid. Met trots en veel plezier kondigen wij onze uitbreiding aan. Met een nieuwe constructiehal en een verveelvuldiging van ons vloeroppervlak zijn we nu in staat om meer een grotere projecten te doen.... Lees meer ... ->


Introductie

ASC Beugelsdijk is een klein, veelzijdig en flexibel constructiebedrijf voor zowel de particuliere markt als het bedrijfsleven. Bij onze werkzaamheden verwerken we naast staal ook aluminium en roestvast staal. Onze werkzaamheden worden voor ca. 80% in onze werkplaats verricht. Daarnaast verrichten wij las- en montagewerk op locatie.

Flexibel als wij zijn, kunnen we uw constructiewerk van ontwerp tot eindproduct verzorgen. Daarnaast verrichten we reparaties en/of aanpassingen aan bestaande constructies.

Op het gebied van aanhangers verrichten we periodieke onderhoudsbeurten en reparaties aan bestaande aanhangers. Daarnaast kunnen wij de aankoop van uw nieuwe aanhanger uitvoeren en eventuele aanpassingen direct uitvoeren in onze werkplaats.

Kies een rubriek hieronder voor projecten met foto's die wij hebben afgerond. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Gecertificeerd

Vanaf medio 2014 vallen alle constructiedelen met lastdragende eigenschappen, die in de hoofdberekening worden meegenomen als lastdragend, onder de NEN-EN 1090 norm. Deze constructiedelen moeten worden voorzien van een CE-markering.

Na een jaar voorbereiding onder begeleiding van ‘Weld-desq’ uit Zwaagdijk, is ons productieproces aan een dergelijke audit onderworpen. Met gepaste trots tonen we het ontvangen certificaat.
Wij zijn gecertificeerd voor executieklasse EXC 2, wat betekent dat we gecertificeerd zijn om draagconstructies van landbouwschuren en serres tot bedrijfshallen, woningen en kantoren te mogen leveren onder CE keurmerk van de NEN-EN 1090.
Graag verwelkomen we u als klant.