Hek- en sierwerk

Onze kracht als constructiebedrijf is dat we flexibel op wensen van onze klanten kunnen inspringen. Na het eerste contact wordt samen met de klant gekeken wat de mogelijkheden zijn. Daardoor zijn de werkzaamheden heel divers, en lopen ze uiteen van een mooi hekwerk tot een koperen leuning.

Projecten

Hek op maat

Een fietsverhuurder uit Noordwijkerhout wilde een afsluitbaar hek dat zijn erf scheidt van de openbare weg. Het hek moest iets herkenbaars hebben en dus werd voor dit ontwerp gekozen. In het ophangpunt zit een mechaniek om het hek op afstand te kunnen openen en sluiten.

Met behulp van onze aanhanger met kraan werd het hek geplaatst.

Koperen leuning

Voor dit openbare gebouw ontvingen we de opdracht om een koperen leuning te maken. Koper is een zacht materiaal met een laag smeltpunt en vraagt daarom om andere manier van werken. 

De leuning zal met de tijd gaan oxideren en krijgt dan dezelfde groene kleur als de bestaande leuning.

Balkonhek

Dit stukje siersmeedwerk is geheel op maat gemaakt naar de wens van de klant. De druivenblaadjes en -trossen zijn in de markt verkrijgbaar, de rest is een kwestie van onze creativiteit.

Dit hek is eerst thermisch verzinkt en daarna voorzien van een 2-laags systeem poedercoating. Om het af te maken is het geheel gemonteerd met RVS montage materiaal.