Staal

Als constructiebedrijf leveren en plaatsen we constructies van profielstaal. Hieronder vallen HEA, IPE en UNP balken. In onze werkplaats verzorgen we de verbindingen en het conserveringswerk. Op locatie voeren we de montage uit met behulp van onze aanhanger met kraan. De laswerkzaamheden voeren we uit met onze lasaggregaat.

Deze werkzaamheden vallen onder CE keurmerk volgens NEN-EN 1090.

Projecten

Frames bloemencorso Bollenstreek

Ieder jaar in het derde weekend van april rijdt het bloemencorso van de Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem.

De ontwerpen van de praalwagens worden aangeleverd. Vanaf deze onderwerpen maken wij maken de figuren. Dit doen we door rond staal te buigen. Zo hebben we al een keer een boer, boerin en paard gemaakt.

Het stalen frame wordt met folie en/of karton bekleed. Hier wordt ongeveer 2 cm PUR-schuim overheen gespoten waar de bloemen op gestoken worden.

Constructie op zware aanhangwagen

Een verhuurbedrijf van marktkramen zocht een uitbreiding van de transport mogelijkheden. In overleg met de gebruiker hebben we een frame ontworpen, gebouwd en thermisch verzinkt. Daarna hebben we het geheel op een aanhangwagen gemonteerd en getest.

Verzinkte Buitentrap

Trappen als deze buitentrap worden geheel op maat gemaakt voor de locatie. Eerst wordt de locatie ingemeten, daarna wordt samen met de aannemer en de klant de traphoek bepaald. Een eventuele tekening wordt in onze werkplaats gemaakt en alle werkzaamheden uitgevoerd. 

Om te zorgen dat buitentrappen niet verweren, krijgen ze een laagje zink. Dit gebeurt nadat alle constructiewerkzaamheden (zoals lassen, zagen, boren) zijn uitgevoerd.

Na het verzinken kan de trap worden geplaatst. De leuningen worden op locatie gemonteerd.

Trap in showroom

Samen met de aannemer meten hebben we de exacte maten van het trapgat en de aansluitpunten gemeten. Met deze informatie is een werkplaatstekening gemaakt.

Hierna wordt de trap verzinkt en gepoedercoat. En daarna op locatie gemonteerd, samen met de RVS leuning.

Toegangsdeur naar tuin

Om de toegang naar de tuin af te sluiten is een stalen deur een prima optie. In dit project is gekeken naar wat er bij de stijl van het huis past, en gebruik gemaakt van siersmeedwerk.

Nadat de constructie gemaakt is, wordt  het verzinkt en gepoedercoat. De klant kiest de kleur.

Montage en afwerking vinden plaats op locatie.

Pompframe

Een pompframe, voorzien van hijsogen en hefkokers, wordt gebruikt om een pomp op locatie te verwijderen.

Als de pomp in het frame hangt, wordt het naar de werkplaats gereden. Hier wordt de pomp gereviseerd. 

Door dit frame te gebruiken blijft de pomp beschermd en kan makkelijk verplaatst worden in de werkplaats. Na het reviseren wordt de pomp met het frame weer terug naar locatie gebracht en geïnstalleerd.