Machinepark

Ons machinepark is vrij divers. Buiten het lassen, bewerken we plaatwerk. Hieronder een overzicht van een deel van onze machines.

Hoeflon C6

De Hoeflon compactkraan heeft een bereik van 15 meter. Hierdoor kunnen we op de 1e en 2e etage staal plaatsen en met de vacuĆ¼m glaszuiger ruiten plaatsen.

Door de hybride aandrijving is het mogelijk om zowel met de brandstofmotor als met 230 volt te kunnen rijden en hijsen. In deze tijd is dat niet geheel onbelangrijk.

Doordat de kraan met een lier uitgerust is kunnen we makkelijker over muren en hoge obstakels heen. Door deze mogelijkheden is deze kraan ook voor andere hijsklussen inzetbaar.

Bekijk de lastdiagram

Hoeflon c6

Glaszuiger

Als aanvulling op ons machinepark hebben wij een glaszuiger aangeschaft. In combinatie met de minikraan is dit een mooie aanwinst. De glaszuiger is draai- en kantelbaar en heeft een capaciteit van 350 kg.

glaszuiger

Kantbank

De kantbank heeft een capaciteit van 2500 mm en een maximaal drukvermogen van 100 ton. Dit betekent dat we platen van 2,5 meter en 5 millimeter dik kunnen zetten. De kantbank is cnc gestuurd. Bouwjaar is 2018.

Zaagmachine

Met deze FMB machine kunnen we tot maximaal 375 millimeter zagen. Zowel links als rechts in verstek. 

Ponsmachine

Met onze GEKA ponsmachine kunnen we tot 40 millimeter ponsen. Daarnaast kunnen we hiermee ook strippen knippen tot 15 millimeter dik en een breedte van 300 millimeter.

Conventionele machines

Met deze machines kunnen we draaien, boren en frezen.

Kraanbaan

De Demag kraanbaan bestrijkt de hele hal. Hij kan tot 3,2 ton hijsen.

kraanbaan

Schaar

Onze Durma platenschaar kan platen van 3 meter lang en maximaal 6 millimeter dik knippen.